Lotus Biscoff Cheese Cake Melting

Lotus Biscoff Cheese Cake Melting

Lotus Biscoff Cheese Cake Melting

 




ARTIKAL MENARIK LAIN:Resepi Kek Butter Pelangi Mudah Yang Pasti Menjadi



Bahan A
2 sb gelatin
1/4 cawan air panas
Satukan dan bagi cair
bahan B
500 gm cheese
100 gm icing sugar
satukan mix sebati
add on
100 gm Fresh milk
200 gm Whipping Cream
3 sb Biscoff spread
mix gebu kemudian tambah gelatin dan kacau rata.




Utk crushed bawah
150 gm Biscoff chopped
70 gm Margerin cair
campur kan dan gaul sebati
ratakan di base loyang boleh buka
tuang bahan B dan bekukan
keluarkan dan paip kan spread biscoff yang ditambah sedikit minyak.
Hiaskan....siappp🥰




Kredit :

Koleksi Resepi Azlina Ina




Terima kasih kerana berkunjung ke laman kami. Selain daripada resepi ini, ada pelbagai variasi resepi yang anda boleh cuba. Jangan lupa juga untuk kongsikan resepi ini bersama rakan anda ya.


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

Post a Comment

0 Comments